Toimitus- ja palautusehdot

Suostumus henkilötietojesi käsittelyyn

Tekemällä tilauksen hyväksyt henkilötietojesi käyttämisen.

Toimitusehdot lyhyesti:

  1. Tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus kuluttaja-asiakkaille.
  2. Tuotetta, jota löytyy varastosta, on toimitusaika n. 1–3 arkipäivää.
  3. Mikäli kuluttajalle on toimitettu väärä tuote, tai tuote on viallinen, tulee kuluttajan ilmoittaa asiasta viipymättä Suojain Group Oy:n -verkkokaupan asiakaspalveluun joko sähköpostitse info@suojaingroup.com tai puhelimitse 0404175417.
  4. Suojain Group Oy ei vastaa siitä, jos tilauksen toimitus estyy, vaikeutuu tai myöhästyy Suojain Group Oy:n vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella olevasta seikasta, kuten sodasta, luonnonmullistuksesta, vienti- tai tuontikiellosta, viranomaisen päätöksestä, yleisen liikenteen häiriintymisestä tai muusta vastaavasta Suojain Group Oy:n -verkkokaupan toimintaa vaikeuttavasta tai estävästä toiminnasta.

Tarkemmat toimitusehdot

1. Toimitusaika

Normaali toimitusaika tilaustuotteille 7-14 työpäivää sen jälkeen, kun maksusuoritus saapuu tilillemme. Varastotuotteet toimitetaan samana tai seuraavana työpäivänä.

Tuotteet toimitetaan pääsääntöisesti kertatoimituksena, ts. mikäli jokin tilauksen tuote ei ole heti saatavilla, lähetetään kaikki tuotteet vasta, kun puuttuva tuote on mahdollista lähettää. Toimituskulu ei sisällä toimitusta esim. saaripaikkoihin tai muille normaalin posti- ja jakelulogistiikan ulkopuolella oleville alueille.

2. Toimitustavat

Toimitustapojen hinnat määräytyvät tuotteiden määrän ja painon mukaan. Toimituskulujen hinnat näkyvät kassalla.

Nouto Matkahuollon noutopisteetsä: Nouda tilaamasi tuotteet lähimmästä Matkahuollon noutopisteestä. Sinulle ilmoitetaan tekstiviestillä tai sähköpostilla paketin saapumisesta ja voit noutaa lähetyksesi noutopisteen aukioloaikojen mukaisesti.

Toimitus perille: Matkahuolto toimittaa tilauksen valitsemaanne toimitusosoitteeseen arkipäivänä 8.00–16.00 välisenä aikana.3.

3. Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7

Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
paytrail.com/kuluttaja/tietoa-maksamisesta

 

Palautusoikeus ja tuotevaihdot

Tuotteilla on täysi 14 vuorokauden palautusoikeus kuluttaja-asiakkaille. Palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön ja muuttumaton.

Palautuksesta tulee ilmoittaa ennakkoon sähköpostitse osoitteeseen info@suojaingroup.com tai puhelimitse numeroon 0404175417, josta saatte tarkemmat palautusohjeet.

Sama palautusoikeus koskee vioittuneita tuotteita tai mikäli olette saaneet muuten virheellisen toimituksen. Toimituskuluja ei tällöin tarvitse maksaa.

Pyydämme ilmoituksessanne kuitenkin ystävällisesti ilmoittamaan:

  • Palautuksen syyn (mikäli viottunut tai väärä tuote)
  • Tilaajan tunnistetiedot (nimi / tilausnumero)
  • Haluatteko vain palauttaa tuotteen ja saada rahat takaisin tilille vai toivotteko, että lähetämme vastaavan tuotteen vioittuneen tai väärän tuotteen tilalle (ja hyvitämme mahd. erotuksen).

Erikoistilauksesta valmistettuja tai muuten asiakasta varten räätälöidyillä tuotteilla ei ole palautusoikeutta.

6. Reklamaatiot

Kaikki tilaukseen tai toimitukseen liittyvät reklamaatiot pyydämme lähettämään seitsemän (7) vuorokauden kuluessa tilauksen vastaanottamisesta osoitteeseen: info@suojaingroupcom. tai soittamaan 0404175417.

7. Tilauksen peruminen

Asiakas voi peruuttaa tilauksensa, mikäli toimitus ei ole tapahtunut kohtuullisessa ajassa. Tilauksen perumisesta tulee ilmoittaa osoitteeseen: info@suojaingroup.com tai soittamalla 0404175417. Yleensä ilmoitamme asiakkaillemme sähköpostilla tai puhelimitse, jos toimitusaika eroaa normaalista. Myös Suojain Group Oy pidättää oikeuden tilauksen perumiseen ja palauttaa rahat asiakkaan tilille.

8. Yhteystiedot

Suojain Group Oy SIleesuonkatu 19, 33330 Tampere puh. 0404175417 sähköposti: info@suojaingroup.com y-tunnus: 3236320-1